završni rad
Učinak prehrane s niskim udjelom fermentabilnih ugljikohidrata na upalne bolesti crijeva
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. urn:nbn:hr:159:975753

Kupreškić, Filip
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Kupreškić, F. (2024). Učinak prehrane s niskim udjelom fermentabilnih ugljikohidrata na upalne bolesti crijeva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975753

Kupreškić, Filip. "Učinak prehrane s niskim udjelom fermentabilnih ugljikohidrata na upalne bolesti crijeva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975753

Kupreškić, Filip. "Učinak prehrane s niskim udjelom fermentabilnih ugljikohidrata na upalne bolesti crijeva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975753

Kupreškić, F. (2024). 'Učinak prehrane s niskim udjelom fermentabilnih ugljikohidrata na upalne bolesti crijeva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975753

Kupreškić F. Učinak prehrane s niskim udjelom fermentabilnih ugljikohidrata na upalne bolesti crijeva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975753

F. Kupreškić, "Učinak prehrane s niskim udjelom fermentabilnih ugljikohidrata na upalne bolesti crijeva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975753