završni rad
Bioaktivna i senzorska svojstva napitaka i nusproizvoda kave
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. urn:nbn:hr:159:954493

Javorsky, Nina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Javorsky, N. (2024). Bioaktivna i senzorska svojstva napitaka i nusproizvoda kave (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954493

Javorsky, Nina. "Bioaktivna i senzorska svojstva napitaka i nusproizvoda kave." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954493

Javorsky, Nina. "Bioaktivna i senzorska svojstva napitaka i nusproizvoda kave." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954493

Javorsky, N. (2024). 'Bioaktivna i senzorska svojstva napitaka i nusproizvoda kave', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954493

Javorsky N. Bioaktivna i senzorska svojstva napitaka i nusproizvoda kave [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954493

N. Javorsky, "Bioaktivna i senzorska svojstva napitaka i nusproizvoda kave", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954493