Furčić, I. (2024). Primjena blisko infracrvene spektroskopije u praćenju promjena tijekom skladištenja kakao mješavina na bazi meda i zobi (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246783
Furčić, Ivana. "Primjena blisko infracrvene spektroskopije u praćenju promjena tijekom skladištenja kakao mješavina na bazi meda i zobi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246783
Furčić, Ivana. "Primjena blisko infracrvene spektroskopije u praćenju promjena tijekom skladištenja kakao mješavina na bazi meda i zobi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246783
Furčić, I. (2024). 'Primjena blisko infracrvene spektroskopije u praćenju promjena tijekom skladištenja kakao mješavina na bazi meda i zobi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246783
Furčić I. Primjena blisko infracrvene spektroskopije u praćenju promjena tijekom skladištenja kakao mješavina na bazi meda i zobi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246783
I. Furčić, "Primjena blisko infracrvene spektroskopije u praćenju promjena tijekom skladištenja kakao mješavina na bazi meda i zobi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246783