diplomski rad
Različite tehnike proizvodnje medovine uz pomoć kvasca Saccharomyces cerevisiae ZIM 3418
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. urn:nbn:hr:159:700912

Akalović, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Akalović, P. (2024). Različite tehnike proizvodnje medovine uz pomoć kvasca Saccharomyces cerevisiae ZIM 3418 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700912

Akalović, Petra. "Različite tehnike proizvodnje medovine uz pomoć kvasca Saccharomyces cerevisiae ZIM 3418." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700912

Akalović, Petra. "Različite tehnike proizvodnje medovine uz pomoć kvasca Saccharomyces cerevisiae ZIM 3418." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700912

Akalović, P. (2024). 'Različite tehnike proizvodnje medovine uz pomoć kvasca Saccharomyces cerevisiae ZIM 3418', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700912

Akalović P. Različite tehnike proizvodnje medovine uz pomoć kvasca Saccharomyces cerevisiae ZIM 3418 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700912

P. Akalović, "Različite tehnike proizvodnje medovine uz pomoć kvasca Saccharomyces cerevisiae ZIM 3418", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700912