diplomski rad
Detekcija patvorenja meda agavinim i javorovim sirupom primjenom blisko infracrvene spektroskopije
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. urn:nbn:hr:159:634319

Stulić, Matea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Stulić, M. (2024). Detekcija patvorenja meda agavinim i javorovim sirupom primjenom blisko infracrvene spektroskopije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634319

Stulić, Matea. "Detekcija patvorenja meda agavinim i javorovim sirupom primjenom blisko infracrvene spektroskopije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634319

Stulić, Matea. "Detekcija patvorenja meda agavinim i javorovim sirupom primjenom blisko infracrvene spektroskopije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634319

Stulić, M. (2024). 'Detekcija patvorenja meda agavinim i javorovim sirupom primjenom blisko infracrvene spektroskopije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634319

Stulić M. Detekcija patvorenja meda agavinim i javorovim sirupom primjenom blisko infracrvene spektroskopije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634319

M. Stulić, "Detekcija patvorenja meda agavinim i javorovim sirupom primjenom blisko infracrvene spektroskopije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634319