diplomski rad
Različite tehnike proizvodnje medovine pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae ph.r. bayanus
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. urn:nbn:hr:159:799393

Tuksar, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Tuksar, P. (2024). Različite tehnike proizvodnje medovine pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae ph.r. bayanus (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799393

Tuksar, Petra. "Različite tehnike proizvodnje medovine pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae ph.r. bayanus." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799393

Tuksar, Petra. "Različite tehnike proizvodnje medovine pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae ph.r. bayanus." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799393

Tuksar, P. (2024). 'Različite tehnike proizvodnje medovine pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae ph.r. bayanus', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799393

Tuksar P. Različite tehnike proizvodnje medovine pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae ph.r. bayanus [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799393

P. Tuksar, "Različite tehnike proizvodnje medovine pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae ph.r. bayanus", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799393