Jukić, I. (2024). Prisutnost L-glutaminske kiseline kao aditiva u mesnim proizvodima s područja Republike Hrvatske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:424349
Jukić, Iva. "Prisutnost L-glutaminske kiseline kao aditiva u mesnim proizvodima s područja Republike Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:424349
Jukić, Iva. "Prisutnost L-glutaminske kiseline kao aditiva u mesnim proizvodima s područja Republike Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:424349
Jukić, I. (2024). 'Prisutnost L-glutaminske kiseline kao aditiva u mesnim proizvodima s područja Republike Hrvatske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:424349
Jukić I. Prisutnost L-glutaminske kiseline kao aditiva u mesnim proizvodima s područja Republike Hrvatske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:424349
I. Jukić, "Prisutnost L-glutaminske kiseline kao aditiva u mesnim proizvodima s područja Republike Hrvatske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:424349