diplomski rad
Utjecaj predtretmana ultrazvukom i hladnog prešanja na sastav polifenolnih spojeva u ulju sjemenki grožđa
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. urn:nbn:hr:159:380451

Đebro, Matea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Đebro, M. (2024). Utjecaj predtretmana ultrazvukom i hladnog prešanja na sastav polifenolnih spojeva u ulju sjemenki grožđa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380451

Đebro, Matea. "Utjecaj predtretmana ultrazvukom i hladnog prešanja na sastav polifenolnih spojeva u ulju sjemenki grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380451

Đebro, Matea. "Utjecaj predtretmana ultrazvukom i hladnog prešanja na sastav polifenolnih spojeva u ulju sjemenki grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380451

Đebro, M. (2024). 'Utjecaj predtretmana ultrazvukom i hladnog prešanja na sastav polifenolnih spojeva u ulju sjemenki grožđa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380451

Đebro M. Utjecaj predtretmana ultrazvukom i hladnog prešanja na sastav polifenolnih spojeva u ulju sjemenki grožđa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380451

M. Đebro, "Utjecaj predtretmana ultrazvukom i hladnog prešanja na sastav polifenolnih spojeva u ulju sjemenki grožđa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380451