Rašić, A. (2024). Antioksidacijska aktivnost i određivanje ukupnih fenola mikrovalnih ekstrakata
biljke Borago officinalis L. (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529382
Rašić, Anja. "Antioksidacijska aktivnost i određivanje ukupnih fenola mikrovalnih ekstrakata
biljke Borago officinalis L.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529382
Rašić, Anja. "Antioksidacijska aktivnost i određivanje ukupnih fenola mikrovalnih ekstrakata
biljke Borago officinalis L.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529382
Rašić, A. (2024). 'Antioksidacijska aktivnost i određivanje ukupnih fenola mikrovalnih ekstrakata
biljke Borago officinalis L.', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529382
Rašić A. Antioksidacijska aktivnost i određivanje ukupnih fenola mikrovalnih ekstrakata
biljke Borago officinalis L. [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 04.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529382
A. Rašić, "Antioksidacijska aktivnost i određivanje ukupnih fenola mikrovalnih ekstrakata
biljke Borago officinalis L.", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529382