završni rad
Utjecaj sorte na bioaktivni potencijal ploda žižule
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. urn:nbn:hr:159:757392

Rebić, Pia
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Rebić, P. (2024). Utjecaj sorte na bioaktivni potencijal ploda žižule (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:757392

Rebić, Pia. "Utjecaj sorte na bioaktivni potencijal ploda žižule." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:757392

Rebić, Pia. "Utjecaj sorte na bioaktivni potencijal ploda žižule." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:757392

Rebić, P. (2024). 'Utjecaj sorte na bioaktivni potencijal ploda žižule', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:757392

Rebić P. Utjecaj sorte na bioaktivni potencijal ploda žižule [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 18.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:757392

P. Rebić, "Utjecaj sorte na bioaktivni potencijal ploda žižule", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:757392