Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.)
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. urn:nbn:hr:159:096579
Petrović, Ines
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Petrović, I. (2014). Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096579
Petrović, Ines. "Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096579
Petrović, Ines. "Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096579
Petrović, I. (2014). 'Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096579
Petrović I. Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 11.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096579
I. Petrović, "Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096579