Kunštek, S. (2014). Utjecaj proteolitičkog procesiranja na ugradnju Scw4p proteina u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882764
Kunštek, Sandra. "Utjecaj proteolitičkog procesiranja na ugradnju Scw4p proteina u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882764
Kunštek, Sandra. "Utjecaj proteolitičkog procesiranja na ugradnju Scw4p proteina u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882764
Kunštek, S. (2014). 'Utjecaj proteolitičkog procesiranja na ugradnju Scw4p proteina u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882764
Kunštek S. Utjecaj proteolitičkog procesiranja na ugradnju Scw4p proteina u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 14.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882764
S. Kunštek, "Utjecaj proteolitičkog procesiranja na ugradnju Scw4p proteina u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882764