prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ekstrakcije potpomognute visokim tlakom na izolaciju polifenola iz organskog otpada od proizvodnje vina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj ekstrakcije potpomognute visokim tlakom na izolaciju polifenola iz organskog otpada od proizvodnje vina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. urn:nbn:hr:159:569340

Mamić, Marinela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Mamić, M. (2015). Utjecaj ekstrakcije potpomognute visokim tlakom na izolaciju polifenola iz organskog otpada od proizvodnje vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:569340

Mamić, Marinela. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute visokim tlakom na izolaciju polifenola iz organskog otpada od proizvodnje vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:569340

Mamić, Marinela. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute visokim tlakom na izolaciju polifenola iz organskog otpada od proizvodnje vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:569340

Mamić, M. (2015). 'Utjecaj ekstrakcije potpomognute visokim tlakom na izolaciju polifenola iz organskog otpada od proizvodnje vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:569340

Mamić M. Utjecaj ekstrakcije potpomognute visokim tlakom na izolaciju polifenola iz organskog otpada od proizvodnje vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 28.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:569340

M. Mamić, "Utjecaj ekstrakcije potpomognute visokim tlakom na izolaciju polifenola iz organskog otpada od proizvodnje vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:569340