završni rad
Izolacija flavonoida metodom hladne plazme iz organskog otpada vina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. urn:nbn:hr:159:577363

Horvatić, Kristina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Horvatić, K. (2015). Izolacija flavonoida metodom hladne plazme iz organskog otpada vina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577363

Horvatić, Kristina. "Izolacija flavonoida metodom hladne plazme iz organskog otpada vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577363

Horvatić, Kristina. "Izolacija flavonoida metodom hladne plazme iz organskog otpada vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577363

Horvatić, K. (2015). 'Izolacija flavonoida metodom hladne plazme iz organskog otpada vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577363

Horvatić K. Izolacija flavonoida metodom hladne plazme iz organskog otpada vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577363

K. Horvatić, "Izolacija flavonoida metodom hladne plazme iz organskog otpada vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577363