Drobat, E. (2015). Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja smrznute skuše (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268019
Drobat, Ekaterina. "Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja smrznute skuše." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268019
Drobat, Ekaterina. "Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja smrznute skuše." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268019
Drobat, E. (2015). 'Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja smrznute skuše', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268019
Drobat E. Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja smrznute skuše [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 06.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268019
E. Drobat, "Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja smrznute skuše", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268019