Pavlović, M. (2015). Utjecaj vakuum hlađenja na svojstva polubijelog kruha (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900531
Pavlović, Margareta. "Utjecaj vakuum hlađenja na svojstva polubijelog kruha." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900531
Pavlović, Margareta. "Utjecaj vakuum hlađenja na svojstva polubijelog kruha." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900531
Pavlović, M. (2015). 'Utjecaj vakuum hlađenja na svojstva polubijelog kruha', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900531
Pavlović M. Utjecaj vakuum hlađenja na svojstva polubijelog kruha [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900531
M. Pavlović, "Utjecaj vakuum hlađenja na svojstva polubijelog kruha", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900531