prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj uvjeta smrzavanja tijesta na kvalitetu kruha
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj uvjeta smrzavanja tijesta na kvalitetu kruha
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. urn:nbn:hr:159:330810

Tomac, Don
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica

Citirajte ovaj rad

Tomac, D. (2015). Utjecaj uvjeta smrzavanja tijesta na kvalitetu kruha (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330810

Tomac, Don. "Utjecaj uvjeta smrzavanja tijesta na kvalitetu kruha." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330810

Tomac, Don. "Utjecaj uvjeta smrzavanja tijesta na kvalitetu kruha." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330810

Tomac, D. (2015). 'Utjecaj uvjeta smrzavanja tijesta na kvalitetu kruha', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330810

Tomac D. Utjecaj uvjeta smrzavanja tijesta na kvalitetu kruha [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330810

D. Tomac, "Utjecaj uvjeta smrzavanja tijesta na kvalitetu kruha", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330810