prikaz prve stranice dokumenta Konstrukcija i određivanje osjetljivosti hibridnih sojeva kvasca Saccharomyces cerevisiae na inhibitore rasta
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Konstrukcija i određivanje osjetljivosti hibridnih sojeva kvasca Saccharomyces cerevisiae na inhibitore rasta
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. urn:nbn:hr:159:208475

Pranklin, Andrea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama

Citirajte ovaj rad

Pranklin, A. (2015). Konstrukcija i određivanje osjetljivosti hibridnih sojeva kvasca Saccharomyces cerevisiae na inhibitore rasta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:208475

Pranklin, Andrea. "Konstrukcija i određivanje osjetljivosti hibridnih sojeva kvasca Saccharomyces cerevisiae na inhibitore rasta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:208475

Pranklin, Andrea. "Konstrukcija i određivanje osjetljivosti hibridnih sojeva kvasca Saccharomyces cerevisiae na inhibitore rasta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:208475

Pranklin, A. (2015). 'Konstrukcija i određivanje osjetljivosti hibridnih sojeva kvasca Saccharomyces cerevisiae na inhibitore rasta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:208475

Pranklin A. Konstrukcija i određivanje osjetljivosti hibridnih sojeva kvasca Saccharomyces cerevisiae na inhibitore rasta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:208475

A. Pranklin, "Konstrukcija i određivanje osjetljivosti hibridnih sojeva kvasca Saccharomyces cerevisiae na inhibitore rasta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:208475