prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na mliječnu mast
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na mliječnu mast
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. urn:nbn:hr:159:256727

Grđan, Mario
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Grđan, M. (2013). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na mliječnu mast (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256727

Grđan, Mario. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na mliječnu mast." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256727

Grđan, Mario. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na mliječnu mast." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256727

Grđan, M. (2013). 'Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na mliječnu mast', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256727

Grđan M. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na mliječnu mast [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256727

M. Grđan, "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na mliječnu mast", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256727