prikaz prve stranice dokumenta Antioksidacijska svojstva crnih vina Singač i Postup pelješkog vinogorja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Antioksidacijska svojstva crnih vina Singač i Postup pelješkog vinogorja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. urn:nbn:hr:159:148266

Valić, Daniel
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Valić, D. (2013). Antioksidacijska svojstva crnih vina Singač i Postup pelješkog vinogorja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148266

Valić, Daniel. "Antioksidacijska svojstva crnih vina Singač i Postup pelješkog vinogorja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148266

Valić, Daniel. "Antioksidacijska svojstva crnih vina Singač i Postup pelješkog vinogorja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148266

Valić, D. (2013). 'Antioksidacijska svojstva crnih vina Singač i Postup pelješkog vinogorja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 31.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148266

Valić D. Antioksidacijska svojstva crnih vina Singač i Postup pelješkog vinogorja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 31.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148266

D. Valić, "Antioksidacijska svojstva crnih vina Singač i Postup pelješkog vinogorja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148266