prikaz prve stranice dokumenta Funkcionalnost bakterijskih sojeva u liofiliziranim probiotičkim pripravcima
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Funkcionalnost bakterijskih sojeva u liofiliziranim probiotičkim pripravcima
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. urn:nbn:hr:159:514498

Drobat, Ekaterina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Drobat, E. (2013). Funkcionalnost bakterijskih sojeva u liofiliziranim probiotičkim pripravcima (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:514498

Drobat, Ekaterina. "Funkcionalnost bakterijskih sojeva u liofiliziranim probiotičkim pripravcima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:514498

Drobat, Ekaterina. "Funkcionalnost bakterijskih sojeva u liofiliziranim probiotičkim pripravcima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:514498

Drobat, E. (2013). 'Funkcionalnost bakterijskih sojeva u liofiliziranim probiotičkim pripravcima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:514498

Drobat E. Funkcionalnost bakterijskih sojeva u liofiliziranim probiotičkim pripravcima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:514498

E. Drobat, "Funkcionalnost bakterijskih sojeva u liofiliziranim probiotičkim pripravcima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:514498