Trtanj, I. (2013). Ekstrakcija karotenoida iz buče upotrebom različitih organskih otapala (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485087
Trtanj, Iva. "Ekstrakcija karotenoida iz buče upotrebom različitih organskih otapala." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485087
Trtanj, Iva. "Ekstrakcija karotenoida iz buče upotrebom različitih organskih otapala." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485087
Trtanj, I. (2013). 'Ekstrakcija karotenoida iz buče upotrebom različitih organskih otapala', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485087
Trtanj I. Ekstrakcija karotenoida iz buče upotrebom različitih organskih otapala [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485087
I. Trtanj, "Ekstrakcija karotenoida iz buče upotrebom različitih organskih otapala", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485087