Pejić, M. (2013). Izolacija teobromina iz kakao praha i čokolade (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819779
Pejić, Mateja. "Izolacija teobromina iz kakao praha i čokolade." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819779
Pejić, Mateja. "Izolacija teobromina iz kakao praha i čokolade." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819779
Pejić, M. (2013). 'Izolacija teobromina iz kakao praha i čokolade', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819779
Pejić M. Izolacija teobromina iz kakao praha i čokolade [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819779
M. Pejić, "Izolacija teobromina iz kakao praha i čokolade", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819779