Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. urn:nbn:hr:159:840643
Budimir, Irena
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Budimir, I. (2014). Senzorska svojstva sokova jabuke obogaćenih biljnim ekstraktima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840643
Budimir, Irena. "Senzorska svojstva sokova jabuke obogaćenih biljnim ekstraktima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840643
Budimir, Irena. "Senzorska svojstva sokova jabuke obogaćenih biljnim ekstraktima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840643
Budimir, I. (2014). 'Senzorska svojstva sokova jabuke obogaćenih biljnim ekstraktima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840643
Budimir I. Senzorska svojstva sokova jabuke obogaćenih biljnim ekstraktima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840643
I. Budimir, "Senzorska svojstva sokova jabuke obogaćenih biljnim ekstraktima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840643