Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost bagremovog meda
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. urn:nbn:hr:159:456638
Lež, Ena
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Lež, E. (2013). Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost bagremovog meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456638
Lež, Ena. "Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost bagremovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456638
Lež, Ena. "Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost bagremovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456638
Lež, E. (2013). 'Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost bagremovog meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456638
Lež E. Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost bagremovog meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456638
E. Lež, "Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost bagremovog meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456638