Škunca, M. (2012). Ekstrakcija polifenola iz taloga vina sorte Žilavka pri povišenom tlaku potpomognuta mikrovalovima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:815646
Škunca, Mateja. "Ekstrakcija polifenola iz taloga vina sorte Žilavka pri povišenom tlaku potpomognuta mikrovalovima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:815646
Škunca, Mateja. "Ekstrakcija polifenola iz taloga vina sorte Žilavka pri povišenom tlaku potpomognuta mikrovalovima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:815646
Škunca, M. (2012). 'Ekstrakcija polifenola iz taloga vina sorte Žilavka pri povišenom tlaku potpomognuta mikrovalovima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:815646
Škunca M. Ekstrakcija polifenola iz taloga vina sorte Žilavka pri povišenom tlaku potpomognuta mikrovalovima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:815646
M. Škunca, "Ekstrakcija polifenola iz taloga vina sorte Žilavka pri povišenom tlaku potpomognuta mikrovalovima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:815646