Pandžić, I. (2017). Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216
Pandžić, Ivana. "Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216
Pandžić, Ivana. "Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216
Pandžić, I. (2017). 'Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216
Pandžić I. Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216
I. Pandžić, "Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216