Grgić, M. (2015). Procesi fermentacija u proizvodnji bijelih vina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418680
Grgić, Marija. "Procesi fermentacija u proizvodnji bijelih vina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418680
Grgić, Marija. "Procesi fermentacija u proizvodnji bijelih vina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418680
Grgić, M. (2015). 'Procesi fermentacija u proizvodnji bijelih vina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418680
Grgić M. Procesi fermentacija u proizvodnji bijelih vina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2015 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418680
M. Grgić, "Procesi fermentacija u proizvodnji bijelih vina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418680