Barišić, A. (2014). AGROEKOLOŠKI UVJETI I PRIMJENJENE AGROTEHNIČKE MJERE U PROIZVODNJI ŠEĆERNE REPE NA GOSPODARSTVU „BROMUS d.o.o.“ (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:836300
Barišić, Ana. "AGROEKOLOŠKI UVJETI I PRIMJENJENE AGROTEHNIČKE MJERE U PROIZVODNJI ŠEĆERNE REPE NA GOSPODARSTVU „BROMUS d.o.o.“." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:836300
Barišić, Ana. "AGROEKOLOŠKI UVJETI I PRIMJENJENE AGROTEHNIČKE MJERE U PROIZVODNJI ŠEĆERNE REPE NA GOSPODARSTVU „BROMUS d.o.o.“." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:836300
Barišić, A. (2014). 'AGROEKOLOŠKI UVJETI I PRIMJENJENE AGROTEHNIČKE MJERE U PROIZVODNJI ŠEĆERNE REPE NA GOSPODARSTVU „BROMUS d.o.o.“', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:836300
Barišić A. AGROEKOLOŠKI UVJETI I PRIMJENJENE AGROTEHNIČKE MJERE U PROIZVODNJI ŠEĆERNE REPE NA GOSPODARSTVU „BROMUS d.o.o.“ [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2014 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:836300
A. Barišić, "AGROEKOLOŠKI UVJETI I PRIMJENJENE AGROTEHNIČKE MJERE U PROIZVODNJI ŠEĆERNE REPE NA GOSPODARSTVU „BROMUS d.o.o.“", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:836300