Larma, H. (2014). Tehnološki činitelji i ekonomski rezultati proizvodnje krumpira na OPG Japarić u 2013. godini (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:123933
Larma, Helena. "Tehnološki činitelji i ekonomski rezultati proizvodnje krumpira na OPG Japarić u 2013. godini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:123933
Larma, Helena. "Tehnološki činitelji i ekonomski rezultati proizvodnje krumpira na OPG Japarić u 2013. godini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:123933
Larma, H. (2014). 'Tehnološki činitelji i ekonomski rezultati proizvodnje krumpira na OPG Japarić u 2013. godini', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:123933
Larma H. Tehnološki činitelji i ekonomski rezultati proizvodnje krumpira na OPG Japarić u 2013. godini [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2014 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:123933
H. Larma, "Tehnološki činitelji i ekonomski rezultati proizvodnje krumpira na OPG Japarić u 2013. godini", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:123933