Labazan, M. (2015). Tehnološko-ekonomska analiza proizvodnje šećerne repe na OPG Ivica Bertić (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:464283
Labazan, Magdalena. "Tehnološko-ekonomska analiza proizvodnje šećerne repe na OPG Ivica Bertić." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:464283
Labazan, Magdalena. "Tehnološko-ekonomska analiza proizvodnje šećerne repe na OPG Ivica Bertić." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:464283
Labazan, M. (2015). 'Tehnološko-ekonomska analiza proizvodnje šećerne repe na OPG Ivica Bertić', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:464283
Labazan M. Tehnološko-ekonomska analiza proizvodnje šećerne repe na OPG Ivica Bertić [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2015 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:464283
M. Labazan, "Tehnološko-ekonomska analiza proizvodnje šećerne repe na OPG Ivica Bertić", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:464283