Šperanda, K. (2017). Korisni mikroorganizmi u održivoj biljnoj proizvodnji (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193797
Šperanda, Katarina. "Korisni mikroorganizmi u održivoj biljnoj proizvodnji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193797
Šperanda, Katarina. "Korisni mikroorganizmi u održivoj biljnoj proizvodnji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193797
Šperanda, K. (2017). 'Korisni mikroorganizmi u održivoj biljnoj proizvodnji', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193797
Šperanda K. Korisni mikroorganizmi u održivoj biljnoj proizvodnji [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193797
K. Šperanda, "Korisni mikroorganizmi u održivoj biljnoj proizvodnji", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193797