završni rad
Ekonomska opravdanost proizvodnje aronije
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2017. urn:nbn:hr:151:889910

Pavlović, Dajana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za bioekonomiju i ruralni razvoj

Citirajte ovaj rad

Pavlović, D. (2017). Ekonomska opravdanost proizvodnje aronije (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:889910

Pavlović, Dajana. "Ekonomska opravdanost proizvodnje aronije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:889910

Pavlović, Dajana. "Ekonomska opravdanost proizvodnje aronije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:889910

Pavlović, D. (2017). 'Ekonomska opravdanost proizvodnje aronije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:889910

Pavlović D. Ekonomska opravdanost proizvodnje aronije [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:889910

D. Pavlović, "Ekonomska opravdanost proizvodnje aronije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:889910