Petrović, I. (2017). Analiza proizvodnje luka (Allium cepa l.) na PIK Vinkovci u 2016. godini (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:042548
Petrović, Ivan. "Analiza proizvodnje luka (Allium cepa l.) na PIK Vinkovci u 2016. godini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:042548
Petrović, Ivan. "Analiza proizvodnje luka (Allium cepa l.) na PIK Vinkovci u 2016. godini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:042548
Petrović, I. (2017). 'Analiza proizvodnje luka (Allium cepa l.) na PIK Vinkovci u 2016. godini', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:042548
Petrović I. Analiza proizvodnje luka (Allium cepa l.) na PIK Vinkovci u 2016. godini [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:042548
I. Petrović, "Analiza proizvodnje luka (Allium cepa l.) na PIK Vinkovci u 2016. godini", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:042548