Lešić, M. (2017). Praćenje stanja uskladištenog kukuruza, zobi i ječma na OPG-u Mate Lešić u 2017. godini (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:564048
Lešić, Magdalena. "Praćenje stanja uskladištenog kukuruza, zobi i ječma na OPG-u Mate Lešić u 2017. godini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:564048
Lešić, Magdalena. "Praćenje stanja uskladištenog kukuruza, zobi i ječma na OPG-u Mate Lešić u 2017. godini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:564048
Lešić, M. (2017). 'Praćenje stanja uskladištenog kukuruza, zobi i ječma na OPG-u Mate Lešić u 2017. godini', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:564048
Lešić M. Praćenje stanja uskladištenog kukuruza, zobi i ječma na OPG-u Mate Lešić u 2017. godini [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:564048
M. Lešić, "Praćenje stanja uskladištenog kukuruza, zobi i ječma na OPG-u Mate Lešić u 2017. godini", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:564048