Kiralj, T. (2017). Perspektive proizvodnje svinjskog mesa u Hrvatskoj (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:746939
Kiralj, Toni. "Perspektive proizvodnje svinjskog mesa u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:746939
Kiralj, Toni. "Perspektive proizvodnje svinjskog mesa u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:746939
Kiralj, T. (2017). 'Perspektive proizvodnje svinjskog mesa u Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:746939
Kiralj T. Perspektive proizvodnje svinjskog mesa u Hrvatskoj [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:746939
T. Kiralj, "Perspektive proizvodnje svinjskog mesa u Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:746939