Lamešić, D. (2017). Ekonomski i tehnološki pokazatelji proizvodnje rukole (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:794002
Lamešić, Dario. "Ekonomski i tehnološki pokazatelji proizvodnje rukole." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:794002
Lamešić, Dario. "Ekonomski i tehnološki pokazatelji proizvodnje rukole." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:794002
Lamešić, D. (2017). 'Ekonomski i tehnološki pokazatelji proizvodnje rukole', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:794002
Lamešić D. Ekonomski i tehnološki pokazatelji proizvodnje rukole [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:794002
D. Lamešić, "Ekonomski i tehnološki pokazatelji proizvodnje rukole", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:794002