Jelić, S. (2017). Dizajnirana jaja i njihova nutritivna vrijednost (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:071569
Jelić, Stjepan. "Dizajnirana jaja i njihova nutritivna vrijednost." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:071569
Jelić, Stjepan. "Dizajnirana jaja i njihova nutritivna vrijednost." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:071569
Jelić, S. (2017). 'Dizajnirana jaja i njihova nutritivna vrijednost', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 06.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:071569
Jelić S. Dizajnirana jaja i njihova nutritivna vrijednost [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 06.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:071569
S. Jelić, "Dizajnirana jaja i njihova nutritivna vrijednost", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:071569