Horvatić, A. (2017). Analiza stanja uskladištenog kukuruza, ječma i pšenoraži na OPG-u Vlado Horvatić u 2017. godini (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:540323
Horvatić, Antonio. "Analiza stanja uskladištenog kukuruza, ječma i pšenoraži na OPG-u Vlado Horvatić u 2017. godini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:540323
Horvatić, Antonio. "Analiza stanja uskladištenog kukuruza, ječma i pšenoraži na OPG-u Vlado Horvatić u 2017. godini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:540323
Horvatić, A. (2017). 'Analiza stanja uskladištenog kukuruza, ječma i pšenoraži na OPG-u Vlado Horvatić u 2017. godini', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:540323
Horvatić A. Analiza stanja uskladištenog kukuruza, ječma i pšenoraži na OPG-u Vlado Horvatić u 2017. godini [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:540323
A. Horvatić, "Analiza stanja uskladištenog kukuruza, ječma i pšenoraži na OPG-u Vlado Horvatić u 2017. godini", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:540323