Ivić, D. (2017). Benefitni i patogeni mikroorganizmi u svježem sirovom mlijeku (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668977
Ivić, Domagoj. "Benefitni i patogeni mikroorganizmi u svježem sirovom mlijeku." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668977
Ivić, Domagoj. "Benefitni i patogeni mikroorganizmi u svježem sirovom mlijeku." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668977
Ivić, D. (2017). 'Benefitni i patogeni mikroorganizmi u svježem sirovom mlijeku', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668977
Ivić D. Benefitni i patogeni mikroorganizmi u svježem sirovom mlijeku [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668977
D. Ivić, "Benefitni i patogeni mikroorganizmi u svježem sirovom mlijeku", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668977