Kremer, M. (2017). UTJECAJ BRZINE NA KVALITETU SJETVE KUKURUZA SIJAČICOM „GASPARDO MAGICA 6MTR“ (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:615918
Kremer, Matko. "UTJECAJ BRZINE NA KVALITETU SJETVE KUKURUZA SIJAČICOM „GASPARDO MAGICA 6MTR“." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:615918
Kremer, Matko. "UTJECAJ BRZINE NA KVALITETU SJETVE KUKURUZA SIJAČICOM „GASPARDO MAGICA 6MTR“." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:615918
Kremer, M. (2017). 'UTJECAJ BRZINE NA KVALITETU SJETVE KUKURUZA SIJAČICOM „GASPARDO MAGICA 6MTR“', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:615918
Kremer M. UTJECAJ BRZINE NA KVALITETU SJETVE KUKURUZA SIJAČICOM „GASPARDO MAGICA 6MTR“ [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:615918
M. Kremer, "UTJECAJ BRZINE NA KVALITETU SJETVE KUKURUZA SIJAČICOM „GASPARDO MAGICA 6MTR“", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:615918