Frančišković, L. (2018). Posmeđenje eksplantata masline (Olea europaea L.)u kulturi in vitro (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:506880
Frančišković, Lina. "Posmeđenje eksplantata masline (Olea europaea L.)u kulturi in vitro." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:506880
Frančišković, Lina. "Posmeđenje eksplantata masline (Olea europaea L.)u kulturi in vitro." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:506880
Frančišković, L. (2018). 'Posmeđenje eksplantata masline (Olea europaea L.)u kulturi in vitro', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:506880
Frančišković L. Posmeđenje eksplantata masline (Olea europaea L.)u kulturi in vitro [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:506880
L. Frančišković, "Posmeđenje eksplantata masline (Olea europaea L.)u kulturi in vitro", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:506880