Galić, A. (2018). Utjecaj konzervacijske obrade i gnojidbe dušikom na kemijski sastav zrna kukuruza (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:370061
Galić, Andrea. "Utjecaj konzervacijske obrade i gnojidbe dušikom na kemijski sastav zrna kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:370061
Galić, Andrea. "Utjecaj konzervacijske obrade i gnojidbe dušikom na kemijski sastav zrna kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:370061
Galić, A. (2018). 'Utjecaj konzervacijske obrade i gnojidbe dušikom na kemijski sastav zrna kukuruza', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:370061
Galić A. Utjecaj konzervacijske obrade i gnojidbe dušikom na kemijski sastav zrna kukuruza [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:370061
A. Galić, "Utjecaj konzervacijske obrade i gnojidbe dušikom na kemijski sastav zrna kukuruza", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:370061