Topolovec, T. (2018). Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na prinos i komponente prinosa soje (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:951722
Topolovec, Tomislav. "Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na prinos i komponente prinosa soje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:951722
Topolovec, Tomislav. "Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na prinos i komponente prinosa soje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:951722
Topolovec, T. (2018). 'Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na prinos i komponente prinosa soje', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:951722
Topolovec T. Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na prinos i komponente prinosa soje [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:951722
T. Topolovec, "Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na prinos i komponente prinosa soje", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:951722