Žepčan, T. (2018). Proizvodnja graška (Pisum sativum L.) za suho zrno (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952641
Žepčan, Tatjana. "Proizvodnja graška (Pisum sativum L.) za suho zrno." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952641
Žepčan, Tatjana. "Proizvodnja graška (Pisum sativum L.) za suho zrno." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952641
Žepčan, T. (2018). 'Proizvodnja graška (Pisum sativum L.) za suho zrno', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952641
Žepčan T. Proizvodnja graška (Pisum sativum L.) za suho zrno [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952641
T. Žepčan, "Proizvodnja graška (Pisum sativum L.) za suho zrno", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952641