Anđelić, E. (2018). Prinos uljane repice ovisno o gustoću sjetve u 2018. godini (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:841892
Anđelić, Elizabeta. "Prinos uljane repice ovisno o gustoću sjetve u 2018. godini." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:841892
Anđelić, Elizabeta. "Prinos uljane repice ovisno o gustoću sjetve u 2018. godini." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:841892
Anđelić, E. (2018). 'Prinos uljane repice ovisno o gustoću sjetve u 2018. godini', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:841892
Anđelić E. Prinos uljane repice ovisno o gustoću sjetve u 2018. godini [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:841892
E. Anđelić, "Prinos uljane repice ovisno o gustoću sjetve u 2018. godini", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:841892