Cvetko, D. (2015). STRUKTURA TROŠKOVA U TEHNOLOŠKOM POSTUPKU UZGOJA ŠAMPINJONA (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:068703
Cvetko, Dino. "STRUKTURA TROŠKOVA U TEHNOLOŠKOM POSTUPKU UZGOJA ŠAMPINJONA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:068703
Cvetko, Dino. "STRUKTURA TROŠKOVA U TEHNOLOŠKOM POSTUPKU UZGOJA ŠAMPINJONA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:068703
Cvetko, D. (2015). 'STRUKTURA TROŠKOVA U TEHNOLOŠKOM POSTUPKU UZGOJA ŠAMPINJONA', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:068703
Cvetko D. STRUKTURA TROŠKOVA U TEHNOLOŠKOM POSTUPKU UZGOJA ŠAMPINJONA [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2015 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:068703
D. Cvetko, "STRUKTURA TROŠKOVA U TEHNOLOŠKOM POSTUPKU UZGOJA ŠAMPINJONA", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:068703