Režić, I. (2018). Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Amazone D9 3000 Super na kvalitetu sjetve soje (Glycine max L. Merrill) na OPG-u „Danijela Požar“ (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952064
Režić, Ivan. "Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Amazone D9 3000 Super na kvalitetu sjetve soje (Glycine max L. Merrill) na OPG-u „Danijela Požar“." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952064
Režić, Ivan. "Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Amazone D9 3000 Super na kvalitetu sjetve soje (Glycine max L. Merrill) na OPG-u „Danijela Požar“." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952064
Režić, I. (2018). 'Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Amazone D9 3000 Super na kvalitetu sjetve soje (Glycine max L. Merrill) na OPG-u „Danijela Požar“', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952064
Režić I. Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Amazone D9 3000 Super na kvalitetu sjetve soje (Glycine max L. Merrill) na OPG-u „Danijela Požar“ [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952064
I. Režić, "Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Amazone D9 3000 Super na kvalitetu sjetve soje (Glycine max L. Merrill) na OPG-u „Danijela Požar“", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952064