Župarić, M. (2018). Alelopatski utjecaj ljupčaca (Levisticum officinale Koch.) na kelj (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:376345
Župarić, Marko. "Alelopatski utjecaj ljupčaca (Levisticum officinale Koch.) na kelj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:376345
Župarić, Marko. "Alelopatski utjecaj ljupčaca (Levisticum officinale Koch.) na kelj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:376345
Župarić, M. (2018). 'Alelopatski utjecaj ljupčaca (Levisticum officinale Koch.) na kelj', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:376345
Župarić M. Alelopatski utjecaj ljupčaca (Levisticum officinale Koch.) na kelj [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:376345
M. Župarić, "Alelopatski utjecaj ljupčaca (Levisticum officinale Koch.) na kelj", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:376345