Živković, L. (2018). Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka kod vinove loze (Vitis vinifera L.) sorte Merlot (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:659636
Živković, Lucija. "Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka kod vinove loze (Vitis vinifera L.) sorte Merlot." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:659636
Živković, Lucija. "Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka kod vinove loze (Vitis vinifera L.) sorte Merlot." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:659636
Živković, L. (2018). 'Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka kod vinove loze (Vitis vinifera L.) sorte Merlot', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:659636
Živković L. Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka kod vinove loze (Vitis vinifera L.) sorte Merlot [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:659636
L. Živković, "Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka kod vinove loze (Vitis vinifera L.) sorte Merlot", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:659636